Meer resultaten voor chatten groningen

chatten groningen
Jong en niet veilig thuis Veilig Thuis Groningen.
Chatten of bellen kan elke dag van 11.00 tot 21.00 uur. Zorgen om een ander? Als je je zorgen maakt om een vriend of vriendin, kun je ook het verschil maken voor diegene. Kijk maar hier. Als je denkt dat er direct gevaar is, bel je de politie: 112. Je kunt ook contact opnemen met Veilig Thuis. Wij weten veel over kindermishandeling en huiselijk geweld. Ook hoe het kan stoppen. Hier zie je wat we doen. Je kunt ons gratis bellen: 0800 2000. Je hoeft je naam niet op te geven. Perfecte ouders bestaan niet. Opvoeden is niet altijd makkelijk. Daarom heeft de gemeente Groningen een campagne opgezet.
backlinks
Contact Hoofdtab Jouw GGD.nl.
Je kunt ook via de website van GGD Groningen online een afspraak maken voor het reizigersspreekuur. 050 367 40 00. Contact jouw GGD. Wij beantwoorden jouw vragen graag zo snel mogelijk. Stel je vraag direct via chat of stuur ons een mail. Direct contact via chat.
weekendje weg waddeneilanden arrangement
Contact CNV Onderwijs.
Rechtsbijstand werk en privé. Korting op verzekeringen. Werf een lid. Over CNV Onderwijs. Wie wij zijn. Neem contact met ons op. Bellen tijdens werkdagen van 08.00 18.00 uur. Online chatten mogelijk op werkdagen tot 22.00 uur chatknop onderin de webpagina.
cofidis lening
Home De Kindertelefoon.
Chatten of bellen Help elkaar Informatie Dit zijn wij. Sinds 2015 is De Kindertelefoon een zelfstandige stichting met een landelijk bureau en 7 locaties in Nederland. Op de locaties voeren vrijwilligers gesprekken met kinderen en jongeren. Het landelijk bureau is verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling, belangenbehartiging op landelijk niveau, coördinatie van projecten, informatievoorziening, woordvoering en publiciteit van De Kindertelefoon. Daarnaast heeft het landelijk bureau een aantal beheertaken: beheer telecom, website, registratiesysteem, merknaam De Kindertelefoon en financiën. Voor zakelijke of andere vragen is het landelijk bureau van De Kindertelefoon te bereiken op.: Telefoonnummer: 030 34 104 00. Uitsluitend voor persvragen let op: niet voor studiegerelateerde vragen kunt u terecht bij Suzanne Pappot, beleidsmedewerker Communicatie PR. Telefoonnummer: 030 341 04 07. We willen met nadruk vermelden dat onderstaande adressen en telefoonnummers niet voor kinderen/jongeren bedoeld zijn. Onderstaande telefoonnummers zijn niet gratis en telefoonnummers zijn niet afgeschermd. Newtonlaan 83, 3584 BP Utrecht. telefoonnummer: 030 34 104 00. Klik hier om een routebeschrijving te zien. Wierdensestraat 22, 7607 GJ ALMELO. telefoonnummer: 030 34 104 80. Baarsjesweg 224-2, 1058 AA AMSTERDAM. telefoonnummer: 030 34 104 20. Kwinkenplein 8-3, 9712 GZ GRONINGEN.
marktplaats advertenties
Online Chat met assistente Studentarts.
Wij zijn bereikbaar op WhatsApp van ma-vrij, tussen 08.30 uur 17.00 uur. Schrijf je vandaag nog in en geniet van de voordelen van StudentArts.: Over StudentArts Groningen. Btw nummer: NL850543769B01. StudentArts Zernike/Hanzeplein is er voor alle studenten en bewoners wonende rondom de beide praktijken.
Manchester-by-the-Sea
Home VNN.
Kijk dan voor adressen van VNN op de overzichtslijst. VNN heeft locaties in Friesland, Groningen en Drenthe. Toon overzicht adressen. Hoe werkt de aanmelding bij VNN. Contact Eenmalig adviesgesprek Aanmelden voor hulp VNN belt u om een datum af te spreken voor het intakegesprek Intakegesprek op een VNN locatie Start behandeling.
MacBook Pro
Klantenservice zakelijk: Contact met ING ING Service Contact.
seo optimierung agentur
Contact kamerstunt.
Zaterdag zondag Gesloten. Postadres: Postbus 9513, 9703 LM, Groningen. Vestigingsadres: Groningerstraat 8, 9481 AT, Vries geen bezoekadres. Heb je een vraag of opmerking? Neem contact op met Kamerstunt! Klanttevredenheid, daar doen we het voor! Kamerstunt doet iedere dag haar best om zowel huurders als verhuurders tevreden te stellen. Klanttevredenheid is waar we het voor doen. Door tevreden huurders en verhuurders op Kamerstunt kunnen we mensen op weg helpen rondom het huren en verhuren van een kamer. Zo helpen we verhuurders met het vinden van een geschikte huurder en huurders met het vinden van de ideale kamer. 5 manieren waarop je Kamerstunt kunt bereiken. Ons streven naar een hoge klanttevredenheid laten we zien door de verschillende mogelijkheden waarop je contact kunt opnemen. Wist je dat Kamerstunt op maar liefst vijf manieren te bereiken is? Zo kun je het contactformulier op deze pagina invullen, maar je kunt ook met ons chatten of mailen.
slotenmaker haarlem
Qbuzz.
hergroeperen leningen
Uitzending Gemist NPO radio 2 Merel van Groningen: Leerlingen chatten op school met pedofielen.
12 april 2018. Fragmenten uit deze uitzending. Merel van Groningen: Leerlingen chatten op school met loverboys. Merel van Groningen: Leerlingen chatten op school met pedofielen. Nicolaas Veul presenteert Nicolaas op oorlogspad. Michiel Vos: Gaan we Syrië nou wel of niet aanvallen?
seo london

Contacteer ons