Zoeken naar chatten met jongeren

chatten met jongeren
Veilig chatten: enkele adressen i CLB Interstedelijk Centrum voor Leerlingenbegeleiding.
Voor jongeren die op zoek zijn naar informatie op maat over epilepsie. Voor iedereen die vragen heeft over drugs, drank, pillen en gokken. Site waar kinderen met een verstandelijke beperking kunnen mailen. chatten, gezelschapsspelletjes kunnen spelen. Vriendschapsite voor mensen met een beperking. Betalende leden kunnen met elkaar chatten.
Autolening
Chat met een medewerker CAW.
De medewerkers van het CAW chatten maar met één oproeper tegelijk. Een chatgesprek duurt maximum 1 uur, zodat ook anderen de kans krijgen om te chatten. Indien er teveel oproepen tegelijk zijn, bestaat de kans dat we aan je vragen om het later nog eens te proberen.
tinder datingsite
Hoofdpagina ChatBelgië.
studentenjob antwerpen
hulp voor jongeren via telefoon of web VCLB Leuven.
Hulp voor jongeren via telefoon of web. Anonieme hulp voor jongeren via telefoon, chatroom, vragenplatform, forum. algemene informatie en advies. CLBchat: anoniem chatten met een CLB-medewerker maaandag, dinsdag en donderdag 17-21 u, woensdag 14-21 u www.jac.be/chat chatten kan elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag van 13-19 u.
ChatPlaza Voor een gratis chat zonder registratie.
Begin direct met chatten zonder registratie en meld je eventueel later nog eens aan voor een profiel: net waar jij je prettig bij voelt. Chatten zonder registratie Chatten Chatbox Chat Jongeren community Veilig chatten Chatten met profiel Jongeren forum Chatten zonder aanmelden Online vriendschap Chat met vreemden Gezellig chatten Mobiel Chatten.
Het mysterie van de chatboxen! Child Focus.
Bovendien kun je dankzij de webcam zien met wie je praat als het gaat om iemand die je niet kent. Om sneller te chatten, vinden jongeren hun eigen chattaaltje uit. In tegenstelling tot wat sommigen denken, gaan jongeren niet slechter schrijven omdat ze chatten.
Awel ik wil praten Awel.
Proficiat, je hebt nu je eigen e-mailadres en kan onmiddellijk starten met het schrijven van e-mails. Elke dag, behalve op zon en feestdagen, kan je hier tussen 18 uur tot 22 uur chatten met een medewerker van Awel. Al" onze medewerkers zijn in gesprek? Awel wordt druk bezocht door kinderen en jongeren.

Je kan bij het JAC terecht met elke vraag, bijvoorbeeld over pesten, drugs, je rechten en plichten, seks, geldproblemen. Je vindt er steun om zelf terug verder te kunnen.Je kan chatten, mailen, bellen of je kan er naar toe gaan met of zonder afspraak. Jongeren Seksualiteit Welzijn Juridisch / rechten.
Chat Met Vreemden Anonieme Chats, Flirts Dates.
Zelfs onder conservatieve Nederlanders is online chatten een grote hit aan het worden. Dat is ook niet zo vreemd, want je komt in contact met mensen uit alle lagen van de bevolking én uit alle landen van de wereld. Toch vinden veel mensen het lastig om online te chatten.
Chat 13-18.
De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op het forum. Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde vrijwilliger.

Contacteer ons