Op zoek naar chatten met jongeren?

chatten met jongeren
Chatkanaal Nu praat ik erover!: Gymfed.
Via dit kanaal kunnen deze jongeren in contact komen met gespecialiseerde en hiervoor opgeleide medewerkers van het VK te Brussel die hen zullen beluisteren, informeren en ondersteunen. Meer informatie via www.nupraatikerover.be. Ben je minderjarig en heb je vragen over seksueel misbruik? Word je seksueel lastig gevallen? Word je gedwongen dingen te doen die je niet wilt doen? Ken je iemand met zon probleem? Je bent welkom om hierover te chatten met een gespecialiseerde medewerker van het vertrouwenscentrum.
dating site voor jongeren
VCLB Leuven.
hulp voor jongeren buiten school of clb. hulp voor jongeren via telefoon of web. vragen stellen aan het CLB. samenwerking school CLB. organisatie van de multidisciplinaire werking. basis en secundair onderwijs. VCLB Leuven in cijfers. omgaan met zorgvragen in het basisonderwijs.
SEO
Internetgedrag bij jongeren OIVO studie Edublogs.be.
Meer jongeren en opvoeders moeten de risicos leren beheren die met de populaire vormen van internetgebruik samenhangen chatten, surfen, downloaden. De jongeren lijken die risicos te onderschatten en de opvoeders kennen ze te weinig, zo concludeert het OIVO. Download de studie hier: http//www.oivo-crioc.org/files/nl/4689nl.pdf.:
zandstralen
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Kinderen en jongeren. Op de werkvloer. Wat met je omgeving? Waar kan je terecht? In jouw regio. Centrum voor Algemeen Welzijnswerk CAW. Centrum voor Leerlingenbegeleiding CLB. Centrum Geestelijke Gezondheidszorg CGG. Psychiatrische Afdeling in een Algemeen Ziekenhuis PAAZ. Andere vormen van hulpverlening. Telefonische hulpverlening en chat.
hoeveel kan ik lenen
Persbericht: Betere aanpassing chatdienst Zelfmoordlijn aan behoeften jongeren Zelfmoord 1813.
Kirsten Pauwels, directeur Centrum ter Preventie van Zelfdoding: We schrokken er eigenlijk wel van dat de drempel om te chatten met de Zelfmoordlijn voor veel jongeren zo hoog ligt. Daarom lanceren we een animatiefilmpje dat jongeren informeert over de werking van de chat om zo de ervaren drempels zoveel mogelijk weg te werken.
kruiswoordpuzzel
Waar kan ik terecht met vragen of problemen over thuis? Kinderrechten.
Dan kan je bellen, chatten of mailen naar een Jongeren Adviescentrum in jouw buurt. Alle informatie vind je op www.jac.be. Wil jij dat iemand luistert naar je verhaal? Bel dan met Awel op het gratis nummer 102. Je kan ook chatten op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 18u tot 22u.
garagepoort met deur
Chat met een medewerker CAW.
De medewerkers van het CAW chatten maar met één oproeper tegelijk. Een chatgesprek duurt maximum 1 uur, zodat ook anderen de kans krijgen om te chatten. Indien er teveel oproepen tegelijk zijn, bestaat de kans dat we aan je vragen om het later nog eens te proberen.
Chat met ISA ACV NATIONAAL.
Voor jongeren, studenten en schoolverlaters. Wie zijn we. Vlaams ACV congres 2017. Wat doen we. Nieuws en opinie. Bereken je inkomensverlies. Bereken wat je onderneming wint. Folders en brochures. Visie jaargang 2018. Gelijke kansen m/v. Veiligheid en gezondheid op het werk. Milieu en klimaat. Stagiair, deeltijds onderwijs, jobstudent, ACV op school, lidmaatschap. Wie wat waar en wanneer. Feestdagen en klein verlet. Ziek of arbeidsongeval. Ontslag en opzeg. ACV op school. Word gratis lid. Inschrijven, solliciteren, VDAB en RVA, werkzoekend. Werkzoekend na een baan. ABC van de schoolverlater. Begeleiding en activering. Word gratis lid. Chat met ISA. Vragen over studentenarbeid? Chat hier met onze expert! Je kan enkel chatten op werkdagen van 14-17u.
Apestaartjaren 6 Apestaartjaren.
Het is voor hen het belangrijkste digitale toestel in hun leven. Jongeren gebruiken hun smartphone heel multifunctioneel: om de actualiteit te volgen en te overleggen over huiswerk, maar ook om te gamen, muziek te streamen en te chatten. Hiermee verdringen de smartphones stilaan gameconsoles en MP3-spelers. Dat concluderen Mediaraven en LINC in het tweejaarlijkse onderzoek Apestaartjaren. Ze namen een vragenlijst af bij 330 kinderen en 3300 jongeren samen met de onderzoeksgroep MICT UGent.
Meer dan 4000 kinderen en jongeren chatten met CLB in 2016-2017 OVSG.
Meer dan 4000 kinderen en jongeren chatten met CLB in 2016-2017. Meer dan 4000 kinderen en jongeren chatten met CLB in 2016-2017. donderdag 30 november 2017. Brussel, 30 november 2017. Met CLBch@t blijken de centra voor leerlingenbegeleiding een leemte te vullen in de hulpverlening.

Contacteer ons