Op zoek naar anoniem chatten over problemen?

anoniem chatten over problemen
Chat Telefonische Hulpdienst Utrecht. De Luisterlijn Chat.
Misschien valt het tegen je weg te vinden in je nieuwe studentenleven, of misschien loop je tegen problemen aan bij de opvoeding van je kinderen: het kan allemaal. De vrijwilligers lezen je verhaal, stellen vragen, denken met je mee ze zijn er voor je. Kom gerust chatten! De chats zijn anoniem en vertrouwelijk. De Chathulpdienst Utrecht is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 22.00 uur. Chatgesprekken zullen worden aangenomen tot 20 minuten vóór sluitingstijd. De hulp via de chat is gratis.
relatie problemen
Waarom praten over mentale problemen zo moeilijk is StampMedia. logo. logo.
Wij interviewden een jongen 16 die zijn ervaring wilde delen met ons. Hij verkoos liever om anoniem te blijven. Waarom is er zo een stigma om over mentale problemen te praten? Door de geschiedenis heen ontstond er al een taboe rond dit onderwerp.
relatie problemen
Chat met de politie vraaghetdepolitie.nl.
Je kunt met de politie chatten. Zo krijg je persoonlijk antwoord op vragen over veiligheid of krijg je hulp bij het oplossen van je probleem. Misschien wil je weten wat je moet doen als je naaktfoto ongewenst online staat, of als daarmee wordt gedreigd.
hulp
onlineconsultatie.nl chat hulp, online psycholoog, anoniem chatten.
Omgangsregeling / alimentatie. Problemen met ex-partner. Geestelijke, lichamelijke beperking. Dagelijks beschikbaar van 1800: tot 2200.: Angst en Paniek, Agressie. markus van alphen. Angst en Paniek, Eenzaamheid. Angst en Paniek, Depressie. ZOEK OP CATEGORIE. Identiteitsvragen Ontslag Overige Werkloosheid Zelfmoordgedachten Werkstress Trauma Persoonlijkheid Opvoeding Eenzaamheid Depressie Angst en Paniek.
Hulplijnen, hulp via telefoon of internet. voor diverse problemen en vragen.
Daarom kunt u 24 uur per dag terecht bij de Luisterlijn. De vrijwilligers zijn bereikbaar voor een persoonlijk gesprek dat vertrouwelijk is en anoniem. In 2018 pakten de Luisterlijnvrijwilligers al ruim 30 duizend keer váker de telefoon op dan vorig jaar. Daarnaast groeide het aantal chatgesprekken met. bijna 40 %. Bijna de helft van deze chatgesprekken werd gevoerd door jongeren tot 25 jaar. Steeds vaker is eenzaamheid, ook onder jongeren, het onderwerp. Maar ook ouderen hebben sterk de behoefte aan een luisterend oor. 38% van alle gesprekken komen van mensen met psychische problemen, 25% heeft. niemand om mee te praten en de overige 37% belt met diverse problemen, zoals financiële, relationele, of andere ingrijpende levensgebeurtenissen. Via De luisterlijn is er ook de mogelijkheid om te chatten met de vrijwilligers. Ook kun je hen een mail sturen. Stichting Achter de Regenboog. Telefoonnummer: 0900 233 41 41. Bereikbaar elke ochtend behalve woensdag, van 9 tot 11 uur. Hulp voor rouwende kinderen en de mensen daar omheen. Uitvaart Informatie Hulplijn. Telefoonnummer: 0800 44 44 000 gratis. Bereikbaar dag en nacht. Een gratis telefoonnummer waar iedereen terecht kan met elke denkbare vraag over alles wat te maken heeft met overlijden, uitvaart en nazorg.
De Kindertelefoon Meldknop.nl.
De vrijwilligers werken op verschillende plaatsen in Nederland vanachter de telefoon of chat of als moderator van het forum. Alle vrijwilligers volgen eerst een training waarin ze leren hoe ze met kinderen en jongeren kunnen praten via de telefoon en chat, met wat voor problemen de kinderen en jongeren kunnen zitten en hoe ze samen kunnen nadenken over een oplossing. Wat doet De Kindertelefoon. Word je gepest, heb je problemen thuis, ruzie met je vrienden of voel je je rot, dan kun je bellen of chatten met De Kindertelefoon. Natuurlijk kun je ook eerst bij de verschillende topics op onze site kijken. Wellicht kun je daar je antwoord vinden. De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren tussen de 8 en 18 jaar. Zo bereik je De Kindertelefoon.: Telefonisch via 0800 0432 gratis. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 20.00 uur. Je kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 20.00 uur anoniem chatten met een vrijwilliger van De Kindertelefoon.
Telefonische hulpdiensten: een zege om je problemen anoniem te delen? Psyche Gezondheidsplein.nl.
Men kan zelfs anoniem blijven, dus diegene die schaamtegevoelens hebben en normaliter niet snel naar een hulpverlener zouden stappen, kunnen hierdoor toch geholpen worden! Daarnaast is het ook een mogelijkheid om gewoon je verhaal te doen, zonder dat er geoordeeld wordt. Want wees eerlijk, iedereen heeft wel eens een oor of de denkbeeldige schouder nodig. Elvira Conti 10 februari 2010 1208.: Ik zou heel graag als vrijwilligster telefonisch hulp aanbieden.Ik heb ervaring met mensen met allerlei soort problemen.Ik heb een grote interesse voor psychische en lichamelijke gezondheid. Rika 21 oktober 2009 1140.: De SOS Telefonische Hulpdienst heet tegenwoordig Sensoor. Je kan ook chatten en mailen, voor mensen die liever typen. Dat wilde ik even toevoegen.; Viviane 16 juli 2009 0840.: Ik denk dat het heel verschillend is per persoon of het oplucht een vreemde te bellen en daar ei kwijt te kunnen. Als je vrienden of familie hebt waar dat goed bij kan zul je e minder snel voor kiezen. Vooral als je je even alleen voelt in je problemen of in paniek bent helpt het om te relativeren en weer met beide benen op de grond te komen om een rustige stem en een luisteren oor te hebben.
Vragen over seksualiteit? GGD Fryslân.
Je kunt er namelijk anoniem chatten. Je kunt ook mailen of bellen als je dat prettiger vindt. Op de website vind je betrouwbare informatie over alles wat met seksualiteit te maken heeft. Sense richt zich vooral op jongeren tot 25 jaar. Bezoek de site Bezoek de site. Als je het lastig vindt om over seksuele problemen te praten blijf je er vaak mee rondlopen.
Gemeente Valkenburg aan de Geul / Zorgenwelzijn / Zorg / Stichting Sensoor: een anoniem luisterend oor.
Stichting Sensoor: een anoniem luisterend oor. Soms is het fijn om met iemand te praten. Om uw verhaal kwijt te kunnen, samen oplossingen voor een probleem te bedenken of alleen maar vanwege het contact. Een goed gesprek lucht enorm op. Ieder mens heeft dit wel eens nodig. Maar misschien is het moeilijk om een luisterend oor te vinden bij iemand uit uw omgeving. Of u zoekt een klankbord bij iemand die u niet persoonlijk kent. Dan kunt u bij Sensoor dag en nacht terecht voor een goed gesprek via telefoon, e-mail en op dagdelen ook per chat. Bel, chat of mail. Wilt u praten over verdriet, zorgen of problemen? Als u belt, chat of mailt krijgt u contact met iemand die echt naar u luistert, met u meedenkt en u eventueel kan doorverwijzen naar andere instanties. Uw verhaal staat centraal. De vrijwilligers worden goed opgeleid voor dit werk. Ze vinden het fijn om in een persoonlijk gesprek iets voor u te betekenen. De telefonische luisterlijn is 24/7 bereikbaar. Chatten kan op alle dagen van de week s ochtends, s middags en s avonds een aantal uur.
Meteen je verhaal kwijt Hulp en advies Alles over eenzaamheid.
Je vindt informatie op de website van de betreffende patiëntenvereniging. Korrelatie is een landelijke organisatie die anoniem en professioneel psychische en psychosociale hulp biedt. Per telefoon: 0900-1450 15 cent p/m en chat op maandag t/m vrijdag van 9 tot 17.30 uur. Bel of chat gratis met de Kindertelefoon.

Contacteer ons