Meer resultaten voor anoniem chatten over problemen

anoniem chatten over problemen
Chat Met Vreemden Anonieme Chats, Flirts Dates.
Als je gratis en anoniem wilt flirten, is online chatten natuurlijk de perfecte oplossing. Het is immers anoniem en gratis, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een datingsite waar je zowel moet betalen als een profiel moet aanmaken. Je kunt dan zoveel flirten als je zelf wilt bij een online chat. Je kunt de meest flirterige opmerkingen maken zonder kans te maken op een blauwtje. Maar houdt het te allen tijde natuurlijk wel netjes. Een penvriendin is niet meer van deze tijd. Toch is dat jammer, want het is wel degelijk leuk om te hebben. Contact hebben met iemand van de andere kant van de wereld is namelijk niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Op deze manier krijg je ook een inzicht hoe de wereld er aan toe gaat aan de andere kant van deze aardbol. Door online te chatten kan je vriendschappen aangaan met mensen van over de hele wereld.
apple hulp
chathulp.
Hun jongerenwerking JAC is reeds jaren succesvol actief op gebied van chathulp. De CAW hoopt met dit nieuwe aanbod voor volwassenen de drempel te kunnen verlagen voor mensen die met vragen zitten rond persoonlijke of relationele problemen, financiële, administratieve, juridische of materiële problemen en vragen naar bemiddeling in een conflict binnen gezin, familie of buurt. Voor mensen die meer hulp nodig hebben kan er waarschijnlijk een vlottere verwijzing plaatsvinden naar een een lokale CAW dienst of andere gepaste hulpverlening. De DrugLijn lanceert chatservice. November 3, 2012 by Herwig Claeys 0 Comments. Enkele dagen geleden werd de chatdienst van De DrugLijn officiëel gelanceerd. Iedereen kan nu persoonlijk en anoniem een chatgesprek hebben met hun medewerkers over drank, drugs, pillen of gokken op: maandag 15 tot 18u, woensdag 15 tot 18u en vrijdag 15 tot 18u.
verhuis gedicht
Hulplijnen en chat Horen zien en praten.
Zij luisteren en adviseren zonder te oordelen. De Zelfmoordlijn is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar. Het gesprek is gratis en anoniem. Elke dag van 18.30 uur tot 22.00 uur kan je ook chatten op www.zelfmoord1813.be.
daten
Chatten met lotgenoten en online je hart luchten, wees welkom in onze chat.
Anoniem en met respect. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacybeleid Naar de chat. Welkom op onze chat. Klik op online na inlog om aanwezige chatters te zien. Hoe werkt onze chat. Zoek je even een luisterend oor om even je verhaal kwijt te kunnen dan is dit de chat waar dit kan.Onze chat geeft u de kans om lotgenoten te ontmoeten die bekend zijn met de aard van uw problemen.Na registratie ontvangt u een mail en als je daarna op de link klikt in de mail kunt u inloggen en daarna een keuze maken uit diverse kamers.Als je klikt op Online na inloggen zie je hoeveel chatters aanwezig zijn. De chat is dag en nacht geopend.Het is niet toegestaan om meer dan 1 account aan te maken per persoon.We zijn geen datings-chat hier zijn genoeg andere mogelijkheden voor te vinden op internet.Hou de sfeer goed.We wensen je een fijne chat toe. Wat jij wilt. Op onze chat kun je chatten over diverse onderwerpen het is een plek voor iedereen die wilt praten over je ziek zijn of problemen die je tegenkomt in je leven.
tweedehands auto occasions
Online hulpverlening voor jongeren Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Je kunt hier gratis en anoniem online hulp krijgen. Je wordt, nadat je je postcode hebt ingevoerd, gekoppeld aan iemand van een instelling bij jou in de regio. Helaas is het wel zo dat er niet in elke regio chathulp beschikbaar is. De Kindertelefoon is één van de grootste organisaties in Nederland als het gaat om problemen die bij kinderen en jongeren spelen. Deze organisatie draait vooral op vrijwilligers en is doordeweeks zowel telefonisch als per chat bereikbaar. Op www.kindertelefoon.nl is voor twee leeftijdscategorieën een apart gedeelte ingericht. Ook hier kun je terecht met allerlei vragen over heel veel verschillende problemen. Op de website www.proud2bme.nl vind je heel veel informatie over eetstoornissen. Je vindt er objectieve informatie, een forum met onderwerpen waarop jongeren kunnen reageren en er is elke avond de mogelijkheid om te chatten.
2de hands kledingwinkel
Chatten over psychische problemen.
Onze hulpverleners en getrainde vrijwilligers zijn veelal doorgaans aanwezig tussen: 09.00 uur en 00.00 uur. Chatten online en anoniem in een groep over psychische problemen. Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies.
Kopstoring.
Info over psychische stoornissen en verslaving. De hulplijn van Korrelatie is dagelijks gratis en anoniem te bereiken wanneer je vragen hebt over psychische problemen. Bereikbaarheid van ma-vr 9.00 18.00 uur per telefoon: 0900 1450 015, p/m. Chatten en mailen is ook mogelijk!
Hoe praat je met iemand over psychische problemen? Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Daarom lanceert Te Gek? vandaag een nieuwe campagne met tips over hoe je een moeilijk gesprek het best aanpakt. Er zijn verschillende signalen die kunnen wijzen op psychische problemen: het gedrag of het uiterlijk van iemand kan sterk veranderen, de persoon kan zich gaan afsluiten van zijn of haar naaste omgeving, sterke gemoedsschommelingen komen geregeld voor of de persoon geeft zelf aan dat hij of zij zich echt niet goed voelt.
Vragen over seksualiteit? GGD Fryslân.
Je kunt er namelijk anoniem chatten. Je kunt ook mailen of bellen als je dat prettiger vindt. Op de website vind je betrouwbare informatie over alles wat met seksualiteit te maken heeft. Sense richt zich vooral op jongeren tot 25 jaar. Bezoek de site Bezoek de site. Als je het lastig vindt om over seksuele problemen te praten blijf je er vaak mee rondlopen.
Chat spreekuren. Snel, anoniem, deskundig op Jouw Hulp Online.
Als de chat geopend is kun je direct anoniem chatten. De knop hiernaast is dan groen van kleur. stel je vraag. Wat wil je doen? Wie zijn wij? JouwHulpOnline is laagdrempelig en eenvoudig te gebruiken. Koopkracht, de kracht om te laten liggen wat je niet nodig hebt. Relatie en vriendschap. Werk en inkomen. Gezin en opvoeding. Ruzie en geweld. Omgaan met geld. Wie ik ben. Administratie en budgetteren. Training voor mannen. Faalangst voor scholieren. Verbeter jullie relatie. Omgaan met boosheid. Problemen de baas. Weerbaarheid voor jongeren. Hoe wil je hulp? Hulp via chat. Hulp via E-mail. Wat doe je in een crisissituatie. Over Jouw Hulp Online.

Contacteer ons