Resultaten voor anoniem chatten over problemen

anoniem chatten over problemen
PsychoseNet Chat Pilot PsychoseNet.
Waarvoor is de chat bedoeld? Je kunt gratis en anoniem chatten over alles wat te maken heeft met psychosegevoeligheid, stemmingsproblemen zoals depressie of manie en herstel van psychische klachten. In het gesprek kun je je verhaal kwijt, je vragen stellen en advies krijgen.
persoonlijke leningen
Chat met de politie vraaghetdepolitie.nl.
Je kunt met de politie chatten. Zo krijg je persoonlijk antwoord op vragen over veiligheid of krijg je hulp bij het oplossen van je probleem. Misschien wil je weten wat je moet doen als je naaktfoto ongewenst online staat, of als daarmee wordt gedreigd.
vochtprobleem
Hulp OverKop.
JEFhuis wordt een rustplek voor jongeren met psychische problemen. Er zal een ruim aanbod zijn aan activiteiten om zichzelf te herontdekken en de energie terug te vinden om nieuwe stappen te zetten richting hun eigen toekomst. JOC Ieper vzw biedt samen met de stad en het OCMW van Ieper groeps-en individuele trainingen aan voor jongeren rond weerbaarheid, opkomen voor jezelf, groepsdruk en zelfvertrouwen. Kinderen uit de knel. Kinderen uit de knel is een project dat een groepsgericht aanbod voor ouders en kinderen in vechtscheidingen aanbiedt. TOpop is een project voor jongeren die het op school moeilijk hebben. Er wordt tijdens lange of korte school time-outs gewerkt aan individuele doelstellingen en vaardigheden. Waar kan je terecht? Je bent altijd welkom in 1 van de 5 OverKop-huizen. of via de online chat waar je elke dag tussen 18u en 22u, behalve op zon en feestdagen met een medewerker kan chatten.
immo antwerpen
Anoniem en zonder wachtlijst praten over problemen Nieuws De Westkrant.
Dat kan anoniem, gratis en zonder wachtlijst. De gespreksonderwerpen kunnen gaan over zaken als scheiding van de ouders, pesten in de klas, eetgedrag, liefdesverdriet, studieproblemen, somberheid of financiƫle problemen. Altijd is er volgens @ease ook een psychiater beschikbaar voor het geval er sprake is van zeer ernstige problemen.
mazouttank verwijderen kostprijs
Online hulp met chatspreekuur Kwadraad.
We geven mensen advies en onderzoeken wat een persoon zelf wil doen om hun situatie te veranderen. Christian: Natuurlijk kunnen we niet alle problemen oplossen met een half uur chatten. Maar het spreekuur kan opluchting bieden en kan een aanzet geven om verdere hulp te zoeken. In de praktijk merken we dat de vraagstukken die we bespreken erg complex kunnen zijn. Bijvoorbeeld over schuldhulpverlening; gemeenten bepalen zelf hun beleid waardoor schuldhulpverlening overal anders is. Bij complexe problemen verwijzen we mensen door naar bijvoorbeeld een hulpteam bij hen in de buurt. Voor wie is het chatspreekuur? Christian: Het chatspreekuur is voor iedereen die met een vraag of probleem zit en behoefte heeft aan laagdrempelige, anoniem contact.
goochelaar
VCLB Leuven.
samenwerking school CLB. organisatie van de multidisciplinaire werking. basis en secundair onderwijs. omgaan met zorgvragen in het basisonderwijs. elke leerling heeft een dossier. klachten over de werking. 2013 VCLB Leuven Karel van Lotharingenstraat 5, 3000 Leuven info@vclbleuven.be 016 28 24 00 beheer.
VPN
Chat met Fier Fier.nl.
Lees meer over Chat met Fier o.a. anoniem chatten of delen van jouw gegevens en online behandeling. Welke hulp kun je verwachten? We gaan met je in gesprek en afhankelijk van jouw situatie bieden wij de hulp die jij nodig hebt. Het kan zijn dat je genoeg hebt aan een paar chatgesprekken waarin je informatie en tips krijgt. Soms is er meer nodig. Bij sommige klachten of problemen kunnen we online behandeling adviseren.
ose moz
CLBch@t.
Als je op de chatknop klikt, kan je voor je begint te chatten, eerst wat informatie over jezelf geven. Dit kan de chatbegeleider helpen jou een antwoord te geven. Waar je naam gevraagd wordt, moet je iets schrijven. Anders gaat de chatdeur niet open. Dit kan jouw naam zijn maar even goed een nickname zodat je perfect anoniem kan blijven.
lening online aanvragen
GGZ.
Sportvoeding
Online hulp gokken, gokproblemen, gokverslaving.
Over je privacy. Problemen bij inloggen? Nog niet geregistreerd? Intro online begeleiding. Hier kan je online aan de slag als je wilt minderen of stoppen met gokken, begeleid door een professionele hulpverlener. Je neemt automatisch deel aan het Gokhulp-Toptraining onderzoek. Begeleiding gedurende 9 weken verlengbaar met 3 weken. Kosteloos en anoniem.
ik zoek een hulp

Contacteer ons