Op zoek naar anoniem chatten over problemen?

anoniem chatten over problemen
De Kindertelefoon Beroepsorganisatie Kindbehartiger.
Chatten en bellen kan van maandag tot en met vrijdag van 11 tot 8 uur en in het weekend en tijdens feestdagen van 14 tot 20 uur. Op de website kun je altijd terecht. Ben je tussen de 8 en 13 jaar dan kun je daar berichten achterlaten bij Gedichten, Help Elkaar, Droomkussen of de Klaagmuur; ben je tussen de 13 en 18 jaar dan kun je berichten plaatsen op het forum, bij Gedichten of in de Shout Out. Als je met De Kindertelefoon belt of chat hoef je niet je echte naam te zeggen, want De Kindertelefoon is anoniem. Ook vertellen wij nooit iets door aan anderen. Als je in nood zit zullen we je in contact brengen met iemand die jou verder kan helpen. Bijvoorbeeld iemand van een Veilig Thuisregio. Dat doen we alleen als jij dat wilt en daar toestemming voor geeft. De vrijwilligers van De Kindertelefoon komen niet naar jou toe en zullen ook nooit zomaar contact met je opnemen. Jij bent degene die belt of die chat. De Kindertelefoon vindt respect voor kinderen heel belangrijk. Ieder kind moet namelijk kunnen praten over een probleem.
hulp
Chat Met Vreemden Anonieme Chats, Flirts Dates.
Als je gratis en anoniem wilt flirten, is online chatten natuurlijk de perfecte oplossing. Het is immers anoniem en gratis, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een datingsite waar je zowel moet betalen als een profiel moet aanmaken. Je kunt dan zoveel flirten als je zelf wilt bij een online chat. Je kunt de meest flirterige opmerkingen maken zonder kans te maken op een blauwtje. Maar houdt het te allen tijde natuurlijk wel netjes. Een penvriendin is niet meer van deze tijd. Toch is dat jammer, want het is wel degelijk leuk om te hebben. Contact hebben met iemand van de andere kant van de wereld is namelijk niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Op deze manier krijg je ook een inzicht hoe de wereld er aan toe gaat aan de andere kant van deze aardbol. Door online te chatten kan je vriendschappen aangaan met mensen van over de hele wereld.
visum aanvragen vietnam den haag
Chat met Fier Fier.nl.
Lees meer over Chat met Fier o.a. anoniem chatten of delen van jouw gegevens en online behandeling. Welke hulp kun je verwachten? We gaan met je in gesprek en afhankelijk van jouw situatie bieden wij de hulp die jij nodig hebt. Het kan zijn dat je genoeg hebt aan een paar chatgesprekken waarin je informatie en tips krijgt. Soms is er meer nodig. Bij sommige klachten of problemen kunnen we online behandeling adviseren.
zoekmachineoptimalisatie
Nuttige links a-Buddy Geadopteerd op zoek naar een luisterend oor?
Website en anoniem chatten voor studenten tijdens de blokperiode. Stop it now! Organisatie die een luisterend oor, informatie, advies en ondersteuning biedt aan personen die zich zorgen maken over hun gevoelens of gedrag naar minderjarigen, alsook aan hun naasten. Verzameling van organisaties en personen die ervaring hebben met adoptie. Het Centrum Algemeen Welzijnswerk. Centra Geestelijke Gezondheidszorg. Website over geestelijke gezondheid in Vlaanderen en adressen CGG's' centra geestelijke gezondheidszorg. TEJO is een organisatie van een groep jeugdtherapeuten in Vlaanderen. Ben je tussen 10 en 20 jaar en zit je ergens mee waarover je wil praten, dan kan je daar, in vertrouwen en GRATIS langsgaan. Het nummer dat je belt bij vragen over geweld. Website voor jongeren tussen 12 en 16 jaar die wat tegenslag of een dipje hebben. Het JAC geeft je raad en hulp op moeilijke momenten. Er kunnen heel wat problemen aan bod komen: vragen over alleen wonen, ruzies in het gezin, seksueel misbruik, depressie.,
autonieuws magazine
Hoe praat je met iemand over psychische problemen? Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Daarom lanceert Te Gek? vandaag een nieuwe campagne met tips over hoe je een moeilijk gesprek het best aanpakt. Er zijn verschillende signalen die kunnen wijzen op psychische problemen: het gedrag of het uiterlijk van iemand kan sterk veranderen, de persoon kan zich gaan afsluiten van zijn of haar naaste omgeving, sterke gemoedsschommelingen komen geregeld voor of de persoon geeft zelf aan dat hij of zij zich echt niet goed voelt.
shanghai ranking university 2016
Anonieme online hulpverlening VÓÓR Welzijn.
Heb je vragen over financiën, jou thuissituatie, gezondheid of andere problemen en zou je hulp kunnen gebruiken bij het regelen van praktische zaken of wil je gewoon een luisterend oor? Je hoeft echt niet alles alleen te doen! Soms kan het om verschillende redenen lastig zijn om hulp te vragen. Daarom is het jongerenwerk van Mooi Welzijn nu ook online en geheel anoniem voor jou bereikbaar.
light elegance
Shoutbox.
Over de Shoutbox. Hou het vooral beleefd. Anoniem chatten is geen probleem, kies zelf een naam of bijnaam. Het internet is publiek, men kan ingelogd zijn en meelezen zonder actief deel te nemen aan de chat. Het lijstje onder het menu geeft enkel de actieve chatters.
Sea
Schooltv: Wat is de Kindertelefoon? Hulp als je wil praten over problemen. Schooltv: Wat is de Kindertelefoon? Hulp als je wil praten over problemen.
Kunnen jullie het kind terugbellen? Nee, wij zien het nummer van het kind niet, het is anoniem, wij weten niet hoe iemand echt heet, waar hij zich bevindt of zijn telefoonnummer zien we niet in beeld. Alles is in vertrouwen. Als een kind er zelf voor kiest omdat hij echt in gevaar is, kan hij zijn nummer geven en kunnen we terugbellen. Jullie zijn dus een luisterend oor maar kinderen kunnen ook chatten. Inderdaad, sommige kinderen vinden het fijner om via te chat met een vrijwilliger te praten omdat ze niet elkaars stem horen en het minder spannend is op die manier. En het forum op de website? Daar kunnen kinderen met elkaar over hun ervaringen spreken.
meubels
Hulplijnen, hulp via telefoon of internet. voor diverse problemen en vragen.
Daarom kunt u 24 uur per dag terecht bij de Luisterlijn. De vrijwilligers zijn bereikbaar voor een persoonlijk gesprek dat vertrouwelijk is en anoniem. In 2018 pakten de Luisterlijnvrijwilligers al ruim 30 duizend keer váker de telefoon op dan vorig jaar. Daarnaast groeide het aantal chatgesprekken met. bijna 40 %. Bijna de helft van deze chatgesprekken werd gevoerd door jongeren tot 25 jaar. Steeds vaker is eenzaamheid, ook onder jongeren, het onderwerp. Maar ook ouderen hebben sterk de behoefte aan een luisterend oor. 38% van alle gesprekken komen van mensen met psychische problemen, 25% heeft. niemand om mee te praten en de overige 37% belt met diverse problemen, zoals financiële, relationele, of andere ingrijpende levensgebeurtenissen. Via De luisterlijn is er ook de mogelijkheid om te chatten met de vrijwilligers. Ook kun je hen een mail sturen. Stichting Achter de Regenboog. Telefoonnummer: 0900 233 41 41. Bereikbaar elke ochtend behalve woensdag, van 9 tot 11 uur. Hulp voor rouwende kinderen en de mensen daar omheen. Uitvaart Informatie Hulplijn. Telefoonnummer: 0800 44 44 000 gratis. Bereikbaar dag en nacht. Een gratis telefoonnummer waar iedereen terecht kan met elke denkbare vraag over alles wat te maken heeft met overlijden, uitvaart en nazorg.
matras
Problemen? Stichting MOOI.
Of u heeft niemand met wie u over uw problemen durft te praten of kunt praten. In één van onze Wijkcentra bij u in de buurt bekijken we samen hoe u uw problemen aan kunt pakken. Gaat u liever anoniem en online aan de slag met uw problemen? Op www.hulponlinedenhaag.nl werkt u, anoniem en kosteloos, gestructureerd aan een passende oplossing voor uw probleem. Ook kunt u direct chatten en een online training of cursus volgen.
Lening berekenen

Contacteer ons