Meer resultaten voor anoniem chatten problemen

anoniem chatten problemen
Anoniem chatten met Tor Messenger ZDNet.be.
DE DOWNLOAD The Tor Project heeft een bètaversie beschikbaar gemaakt van zijn nieuwe Tor Messenger, waarmee je anoniem en off the record kan chatten. Tor Messenger is gebaseerd op Instantbird, een messaging client die werd ontwikkeld door de community van Mozilla en ondersteuning biedt voor verschillende messenger-diensten, zoals IRC, Google Talk, Facebook Chat, Twitter en XMPP.
live chat uitbesteden
Meer dan 4000 kinderen en jongeren chatten met CLB in 2016-2017 OVSG.
Het helpt dat ze anoniem kunnen chatten. Zo wordt een leemte in de hulpverlening gevuld. Vier avonden per week zijn telkens drie tot vier professioneel geschoolde CLB-medewerkers online beschikbaar om een antwoord te geven op een ruim gamma aan vragen.
waarde auto schatten
De Open Deur vzw.
Voor: vanaf 12 jaar. Het CAW Centrum Algemeen Welzijnswerk biedt deskundige hulpverlening aan mensen met vragen en problemen. Het CAW is vlot bereikbaar, en de eerste hulp is gratis. Je kan gewoon langslopen tijdens de openingsuren. Een afspraak maken is mogelijk, maar hoeft niet. Je kan ons ook e-mailen, bellen of chatten met een hulpverlener. Het roze huis. Elke donderdag van 19 tot 21 uur kan je terecht in Het Roze Huis om anoniem te praten met de vrijwilligers van het onthaalteam.
pos
Helpende nummers en chathulp Arteveldehogeschool Gent.
Holebifoon: gratis nummer 0800 99 533, je kunt ook mailen of chatten. Teleblok: chat open tijdens blok en examenperiodes. Zelfhulp en lotgenoten. Missing you: creatieve rouwgroepen in Gent voor kinderen/jongeren/jongvolwassenen die een geliefde verloren zijn. Studeren zonder blokkeren: een online zelfhulpprogramma voor alle studenten van de Arteveldehogeschool die in de loop van hun studie gehinderd worden door faalangst, onzekerheid of uitstelgedrag. Alcoholhulp.be: je alcoholgebruik evalueren en veranderen, zelfstandig aan de slag met een aantal stappen om je drinken te minderen of te stoppen, gratis en anoniem. Fit in je hoofd: doe de zelftest en leer hoe je in 10 stappen gezonder en gelukkiger kan gaan leven. Gokhulp.be: je kan zelf je doel kiezen: stoppen of minderen. Stel je je vragen of zijn er problemen door je gokgedrag, dan kan een zelftest je helpen om je gokprobleem in te schatten, gratis en anoniem.
google adds
Chat Ouder en Kindteams Amsterdam.
Zit je ergens mee, dan kan het fijn zijn om erover te chatten. Chatten is vertrouwelijk en anoniem. Lees hoe de Ouder en Kindteams precies omgaan met vertrouwelijke informatie. Natuurlijk kan je ook appen, langskomen of bellen. Je bent welkom, praten helpt. Ouderchat 0-4 jaar. Chat met een jeugdverpleegkundige op werkdagen van 830-17: uur, op donderdag tot 2030. Chatten met JouwGGD kan iedere werkdag van15 21 uur en zondag 18 20 uur. Waar kun je over chatten? Je kunt op onze chats praten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Bijvoorbeeld over het gedrag ADHD, autisme, sociaal en emotioneel gedrag, niet willen luisteren, grensoverschrijdend gedrag, drift en driftbuien of wat te doen als je kind teruggetrokken en stil is., of de gezondheid van je kind Je kind wil niet eten of eet ongezond. Je kind is te dik of te dun overgewicht, obesitas en beweegt te weinig. Je kind gaat laat slapen, slaapt slecht. Vragen of zorgen over school Je hebt problemen met leren, je kunt niet goed leren.
wc aansluiten op afvoer
Vragen over seksualiteit? GGD Fryslân.
Je kunt er namelijk anoniem chatten. Je kunt ook mailen of bellen als je dat prettiger vindt. Op de website vind je betrouwbare informatie over alles wat met seksualiteit te maken heeft. Sense richt zich vooral op jongeren tot 25 jaar. Bezoek de site Bezoek de site. Als je het lastig vindt om over seksuele problemen te praten blijf je er vaak mee rondlopen.
optimization
Nuttige links a-Buddy Geadopteerd op zoek naar een luisterend oor?
Website en anoniem chatten voor studenten tijdens de blokperiode. Stop it now! Organisatie die een luisterend oor, informatie, advies en ondersteuning biedt aan personen die zich zorgen maken over hun gevoelens of gedrag naar minderjarigen, alsook aan hun naasten. Verzameling van organisaties en personen die ervaring hebben met adoptie. Het Centrum Algemeen Welzijnswerk. Centra Geestelijke Gezondheidszorg. Website over geestelijke gezondheid in Vlaanderen en adressen CGG's' centra geestelijke gezondheidszorg. TEJO is een organisatie van een groep jeugdtherapeuten in Vlaanderen. Ben je tussen 10 en 20 jaar en zit je ergens mee waarover je wil praten, dan kan je daar, in vertrouwen en GRATIS langsgaan. Het nummer dat je belt bij vragen over geweld. Website voor jongeren tussen 12 en 16 jaar die wat tegenslag of een dipje hebben. Het JAC geeft je raad en hulp op moeilijke momenten. Er kunnen heel wat problemen aan bod komen: vragen over alleen wonen, ruzies in het gezin, seksueel misbruik, depressie.,
https://www.keyboost.fr/naturel/
Over Humanitas Chat.
Je kunt hier je verhaal kwijt door vertrouwelijk en anoniem te chatten met een vrijwilliger van Humanitas. Je hebt een chatgesprek met een van onze goed geschoolde vrijwilligers. Is er even geen vrijwilliger beschikbaar, dan kom je in een wachtrij.
seo page optimizer germany
Anoniem chatten is een goede uitlaatklep Chat Met Vreemden.
Als je verhalen uit je leven vertelt, kan je bepaalde details weglaten denk aan plaatsnamen om de anonimiteit te garanderen. Chat anoniem met vreemden. Wil jij ook anoniem chatten? Je problemen en verhalen anoniem uit de doeken doen? Als uitlaatklep of misschien om te flirten?
hulp bij pc problemen
Chat met Fier.
Toch is het belangrijk dat je niet alleen blijft rondlopen met je verhaal. Praten is altijd een goede stap. Bij Chat met Fier kunnen kinderen, jongeren en volwassenen anoniem hun verhaal delen. Onze hulpverleners luisteren naar je, geven jou informatie en helpen je als je dat wilt. Je kunt ook chatten als je je zorgen maakt over iemand uit je omgeving.
goede dakwerker limburg

Contacteer ons