Zoeken naar anoniem chatten problemen

anoniem chatten problemen
Meer dan 4000 kinderen en jongeren chatten met CLB in 2016-2017 OVSG.
Het helpt dat ze anoniem kunnen chatten. Zo wordt een leemte in de hulpverlening gevuld. Vier avonden per week zijn telkens drie tot vier professioneel geschoolde CLB-medewerkers online beschikbaar om een antwoord te geven op een ruim gamma aan vragen.
hulp bij financiële problemen
Bij wie kun je je verhaal kwijt, wie kan je helpen? Wat kun je zelf doen? Omgaan met depressie.
Voor een luisterend oor en een goed gesprek kunt u anoniem, dag en nacht en alle dagen van het jaar bij Sensoor terecht via 0900-0767 005, per minuut of via diverse lokale nummers die op de website staan vermeld. Chatten en mailen gaat via de website van Sensoor website van Sensoor.
persoonlijke leningen
onlineconsultatie.nl chat hulp, online psycholoog, anoniem chatten.
Omgangsregeling / alimentatie. Problemen met ex-partner. Geestelijke, lichamelijke beperking. Dagelijks beschikbaar van 1800: tot 2200.: Angst en Paniek, Agressie. markus van alphen. Angst en Paniek, Eenzaamheid. Angst en Paniek, Depressie. ZOEK OP CATEGORIE. Identiteitsvragen Ontslag Overige Werkloosheid Zelfmoordgedachten Werkstress Trauma Persoonlijkheid Opvoeding Eenzaamheid Depressie Angst en Paniek.
online lening aanvragen
Gratis chatten.
Goed aan deze site is dat er strenge regels zijn met betrekking tot privacy, het verspreiden van bepaald schadelijk materiaal als virussen en het aannemen van aangeboden diensten op de site. Anoniem chatten met vreemden. Bij Chat Met Vreemden kun je op een gemakkelijke manier nieuwe mensen leren kennen.
heytens gordijnen
Chatten met lotgenoten en online je hart luchten, wees welkom bij onze chat.
Anoniem en met respect. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacybeleid Naar de chat. Welkom op onze chat. We gaan over naar een ander chatprogramma. Gaarne wel opnieuw registreren. Naar de nieuwe chat 2019. Hoe werkt onze chat. Zoek je even een luisterend oor om even je verhaal kwijt te kunnen dan is dit de chat waar dit kan.Onze chat geeft u de kans om lotgenoten te ontmoeten die bekend zijn met de aard van uw problemen.Na registratie ontvangt u een mail en als je daarna op de link klikt in de mail kunt u inloggen en daarna een keuze maken uit diverse kamers.Als je klikt op Online na inloggen zie je hoeveel chatters aanwezig zijn. De chat is dag en nacht geopend.Het is niet toegestaan om meer dan 1 account aan te maken per persoon.We zijn geen datings-chat hier zijn genoeg andere mogelijkheden voor te vinden op internet.Hou de sfeer goed.We wensen je een fijne chat toe. Wat jij wilt. Op onze chat kun je chatten over diverse onderwerpen het is een plek voor iedereen die wilt praten over je ziek zijn of problemen die je tegenkomt in je leven.
tanksanering
Chat met Fier Fier.nl.
Dat kan anoniem. Je kunt ons ook mailen.: Fier biedt hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen die nare dingen hebben meegemaakt en die daardoor vaak problemen hebben thuis, in het contact met vrienden, in relaties, op school of werk. Kijk hier met welke hulpvragen je onder andere bij Fier terecht kunt en welke hulp wij bieden. Ook als jouw vraag hier niet bij staat, kun je altijd chatten, bellen of mailen voor hulp en advies.
goochelaar
Chat gesloten of bezet? Zelfmoord 1813.
De gratis cursus is opgebouwd uit zes stappen die anoniem en in eigen tempo doorlopen kunnen worden. BackUp is een gratis mobiele applicatie die houvast wil bieden bij zelfdodingsgedachten. De app bevat verschillende tools die je kunnen helpen een crisis te overbruggen of een volgende crisis te voorkomen. Ook als je er wil zijn voor iemand anders kan je met BackUp aan de slag. On Track Again. On Track Again is een mobiele applicatie die jongeren opnieuw op weg helpt na een zelfmoordpoging. Met de gratis app kan je onder meer een eigen hulpkit maken en een dagboek bijhouden. Awel luistert naar alle kinderen en jongeren met een vraag, verhaal of probleem. Chatten kan er elke dag met uitzondering van zon en feestdagen tussen 18u en 22u. Het Jongeren Advies Centrum JAC geeft gratis advies aan jongeren tussen 12 en 25 jaar. Op de chatdienst kan je elke weekdag met uitzondering van feestdagen tussen 13u en 19u terecht. Leerlingen kunnen ook terecht op de CLB-chat, op maandag, dinsdag en donderdag tussen 17u en 21u en op woensdag van 14u tot 21u. Bij Tele-Onthaal kan iedereen terecht met vragen en problemen.
load
GGZ.
aldi
Online hulpverlening bij psychische problemen.
Blog Groepssessies Nieuws Ervaringen van lotgenoten. Naast anoniem en online hulpverlening bij psychische problemen kun je op deze website meer nuttige onderwerpen vinden. Hieronder kun je zien wat er nog meer te vinden is op deze website op het gebied van psychische problemen. Je hebt via deze website de mogelijkheid om blogberichten te lezen van onze hulpverleners. In deze blogberichten wordt informatie geboden over psychische problemen. Wij willen je vooral ook uitnodigen, om via deze blog, jouw ervaringen met deze onderwerpen met de hulpverleners te delen. Wanneer je de blogberichten wilt lezen klik je hier. Via deze website kun je online via internet met elkaar praten chatten in een groep over een thema online groepssessies.
SEO
Chat Elvi voor jou.
Elvi heeft geen inzicht en/of belang bij IP-adressen waardoor anoniem chatten gewaarborgd wordt. Chat is niet bedoeld voor acute en/of suïcidale dreiging waarbij actie vereist is. Elvi zorg en ondersteuning kan en zal niet handelen, meer dan tips en advies door vrijblijvende chat, in acute en levensbedreigende situaties.
VPN

Contacteer ons