Resultaten voor anoniem chatten problemen

anoniem chatten problemen
Chatten met lotgenoten en online je hart luchten, wees welkom in onze chat.
Anoniem en met respect. Als u deze website bezoekt gaat u akkoord met ons privacybeleid Naar de chat. Welkom op onze chat. Klik op online na inlog om aanwezige chatters te zien. Hoe werkt onze chat. Zoek je even een luisterend oor om even je verhaal kwijt te kunnen dan is dit de chat waar dit kan.Onze chat geeft u de kans om lotgenoten te ontmoeten die bekend zijn met de aard van uw problemen.Na registratie ontvangt u een mail en als je daarna op de link klikt in de mail kunt u inloggen en daarna een keuze maken uit diverse kamers.Als je klikt op Online na inloggen zie je hoeveel chatters aanwezig zijn. De chat is dag en nacht geopend.Het is niet toegestaan om meer dan 1 account aan te maken per persoon.We zijn geen datings-chat hier zijn genoeg andere mogelijkheden voor te vinden op internet.Hou de sfeer goed.We wensen je een fijne chat toe. Wat jij wilt. Op onze chat kun je chatten over diverse onderwerpen het is een plek voor iedereen die wilt praten over je ziek zijn of problemen die je tegenkomt in je leven.
daten
CLBch@t verlaagt de drempel Jeugdhulp.
Anoniem chatten met een CLB-medewerker verlaagt de drempel voor kinderen en jongeren om hulp te vragen. Via CLBch@t komen ze met vragen die ze anders niet durven stellen. Studiekeuze, verliefdheid en seksualiteit zijn vaak voorkomende onderwerpen, naast zwaardere themas als zelfdoding of verkrachting, zegt Tom Billiet, coördinator van CLBch@t.
lening
VCLB Leuven.
Multidisciplinair Team Integrale Jeughdhulp. kiezen na het lager onderwijs. kiezen in het secundair onderwijs. kiezen na het secundair onderwijs. Op medisch onderzoek in het VCLB Leuven. hulp voor jongeren buiten school of clb. hulp voor jongeren via telefoon of web.
boekhouder ekeren
Bij wie kun je je verhaal kwijt, wie kan je helpen? Wat kun je zelf doen? Omgaan met depressie.
Bellen, chatten of mailen met vrijwilligers van Sensoor. Voor een luisterend oor en een goed gesprek kunt u anoniem, dag en nacht en alle dagen van het jaar bij Sensoor terecht via 0900-0767 005, per minuut of via diverse lokale nummers die op de website staan vermeld.
Binnendeuren
Chatten met ervaringsdeskundige nu mogelijk op welke werkdag bij Lentis.
Bepaalde ziekte-ervaringen hebben ervaringsdeskundigen zelf doorleefd en regelmatig zelfs overwonnen. Zo kunnen ze goed aangeven wat mogelijk kan helpen of juist kan tegenwerken als je rondloopt met psychische problemen. Waarover kun je chatten. Dat is divers. We noemen een paar voorbeelden.: Verlies van een dierbaar iemand. Het omgaan met stemmingswisselingen. Tips om weer aan het werk te gaan of naar school. Ook familie en vrienden van een patiënt kunnen met een ervaringsdeskundige chatten. Dat kan ook als je je zorgen maakt over iemand. Hoe gaat chatten in zijn werk? Dat doe je door op de blauwe knop te drukken Chat met een ervaringsdeskundige. Dat kan ook anoniem.
geld
Anoniem chatten is een goede uitlaatklep Chat Met Vreemden.
Zonder bang te hoeven zijn dat mensen je een aansteller noemen of geen zin of tijd hebben voor je problemen. Anoniem chatten is dan ook de ideale uitlaatklep. Het lucht op. Anoniem chatten anno nu. Op Chatmetvreemden.nl kan je anoniem chatten met mensen uit heel Nederland.
pizza thuisbezorgd
Vragen over seksualiteit? GGD Fryslân.
Je kunt er namelijk anoniem chatten. Je kunt ook mailen of bellen als je dat prettiger vindt. Op de website vind je betrouwbare informatie over alles wat met seksualiteit te maken heeft. Sense richt zich vooral op jongeren tot 25 jaar. Bezoek de site Bezoek de site. Als je het lastig vindt om over seksuele problemen te praten blijf je er vaak mee rondlopen.
Chatten over psychische problemen.
Voor wie is anoniem chathulp bij psychische problemen bedoeld. Deze website met anoniem chatten en hulp bij psychische problemen is bedoeld voor iedereen die op n of andere manier psychische problemen ondervindt. Ongeacht levensverhaal, woonplaats, geloofsovertuiging, achtergrond, leeftijd en leefomstandigheid.
Hulplijnen, hulp via telefoon of internet. voor diverse problemen en vragen.
Bereikbaar zie openingstijden op de website. De hulplijn van Pestweb kun je bellen voor informatie en hulp bij problemen met pesten op school. Stichting Stiefgezinnen Nederland. Aparte telefoonnummers per regio. Bereikbaar op werkdagen van 19.00 tot 21.00 uur. Hulplijnen voor iedereen die in een stiefgezin leeft of ermee te maken heeft. Deze nummers kunt u bellen als u vragen heeft, of als u met iemand wilt praten over stiefproblematiek. Telefoonnummer: 0900 0767 5 cent per minuut. Iedereen heeft op zijn tijd behoefte aan contact met een ander mens om van gedachten te wisselen, om een luisterend oor te vinden. Je hart te luchten, een probleem te verhelderen of gewoon om het contact zelf. Daarom kunt u 24 uur per dag terecht bij Sensoor. De vrijwilligers van Sensoor zijn bereikbaar voor een persoonlijk gesprek dat vertrouwelijk is en anoniem. Via Sensor.nl is er ook de mogelijkheid om te chatten met de vrijwilligers van Sensoor.
Online hulpverlening bij psychische problemen.
Blog Groepssessies Nieuws Ervaringen van lotgenoten. Naast anoniem en online hulpverlening bij psychische problemen kun je op deze website meer nuttige onderwerpen vinden. Hieronder kun je zien wat er nog meer te vinden is op deze website op het gebied van psychische problemen. Je hebt via deze website de mogelijkheid om blogberichten te lezen van onze hulpverleners. In deze blogberichten wordt informatie geboden over psychische problemen. Wij willen je vooral ook uitnodigen, om via deze blog, jouw ervaringen met deze onderwerpen met de hulpverleners te delen. Wanneer je de blogberichten wilt lezen klik je hier. Via deze website kun je online via internet met elkaar praten chatten in een groep over een thema online groepssessies.

Contacteer ons