Resultaten voor anoniem chatten problemen

anoniem chatten problemen
Reactieformulier sense.info.
hulp bij financiële problemen
Meer dan 4000 kinderen en jongeren chatten met CLB in 2016-2017 OVSG.
Het helpt dat ze anoniem kunnen chatten. Zo wordt een leemte in de hulpverlening gevuld. Vier avonden per week zijn telkens drie tot vier professioneel geschoolde CLB-medewerkers online beschikbaar om een antwoord te geven op een ruim gamma aan vragen.
dakwerken dendermonde
Problemen? Stichting MOOI.
Gaat u liever anoniem en online aan de slag met uw problemen? Op www.hulponlinedenhaag.nl werkt u, anoniem en kosteloos, gestructureerd aan een passende oplossing voor uw probleem. Ook kunt u direct chatten en een online training of cursus volgen. Openingstijden Live Chat.
stalen buis
Op weg naar effectieve schuldhulp: Anoniem chatten over geld.
Anoniem chatten over geld. Jongeren met vragen over geld of dreigende problemen kunnen chatten op de website www.uitdemin.nl van vrijwilligersorganisatie Humanitas. Een jaar geleden startte Humanitas met chatsessies over geld, speciaal voor jongeren tussen de 14 en de 25 jaar.
pizza's
Online zoekmachine Trefpunt Zelfhulp.
Tele-Onthaal: met je vragen en problemen kan je 24/7 terecht bij deze telefonische hulpdienst. Bel anoniem naar 106. Of je kan chatten met een van de deskundige vrijwilligers op vaste tijdstippen. Awel: kinderen en jongeren kunnen gratis en anoniem bellen naar 102, mailen of chatten.
Berekenen
Chat met een medewerker CAW.
Wat beweegt er? Regionale informatie op jouw maat. Er zijn 11 verschillende CAWs verspreid over Vlaanderen. Per regio kan de praktische invulling van onze dienstverlening iets verschillen. Als jij je locatie instelt, kunnen we je meteen de juiste informatie bieden op jouw maat. Lees hier meer over de CAW regio's.' Je regio is ingesteld op." Pas hieronder je regio aan voor informatie op jouw maat. Stel je regio in voor informatie op jouw maat. Boom Mechelen Lier. Chat met een medewerker. Chat met CAW. Onze chatroom is open van maandag tot en met vrijdag van 13u tot 17u. De medewerkers van het CAW chatten maar met één oproeper tegelijk.
adwords
Chat met Fier online hulp Fier.nl.
Hoe werkt de chat. Je kunt inloggen met een naam en een wachtwoord. Dit hoeft niet je eigen naam te zijn. Chatten kan anoniem! Als je bent aangemeld, kun je chatten met onze hulpverleners. Je kunt je verhaal delen of vragen stellen. Samen met jou kijken we wat we voor jou kunnen betekenen. Je hebt ook de mogelijkheid om een anoniem account aan te maken. Met een account kun je altijd je chatgesprekken en informatie die je van ons krijgt teruglezen. Onthoud je wachtwoord goed! We versturen om veiligheidsredenen geen nieuwe wachtwoorden. Als je je wachtwoord bent vergeten moet je een nieuw account aanmaken. Welke hulp kun je verwachten? We gaan met je in gesprek en afhankelijk van jouw situatie bieden wij de hulp die jij nodig hebt. Het kan zijn dat je genoeg hebt aan een paar chatgesprekken waarin je informatie en tips krijgt. Soms is er meer nodig. Bij sommige klachten of problemen kunnen we online behandeling adviseren. Lees hier alles over de hulp die we jou kunnen bieden vanuit Chat met Fier.
2017
Online chatten over problemen 113 Zelfmoordpreventie.
Nu hulp nodig? Ik denk aan zelfmoord. Ik maak me zorgen om iemand anders. Tips en tools. Professionals en organisaties. Pers en media. Cijfers zelfdoding 2018. Cijfers zelfdoding 2017. You are here. Online chatten over problemen. Online chatten over problemen. Online chatten over problemen. Wil jij online chatten over problemen? 113 Zelfmoordpreventie is er voor iedereen die anoniem over zijn of haar zelfmoordgedachten wil praten. Dat kan telefonisch of per chat. Wil jij op dit moment chatten over je gedachten over suïcide? Chat dan met ons crisisteam rode button rechts bovenaan. Wil je liever eens overleggen met een van onze psychologen? Ook dat kan via de chat. Ben je nu niet in crisis maar wil je wel aan de slag met je gedachten aan zelfmoord? 113 biedt ook online therapie. Online praten over depressie. Wil jij graag online chatten over je problemen, depressie en zelfmoordgedachten? Dat kan bij 113 gratis en anoniem.
ontbinding arbeidsovereenkomst
GGZ.
enkelsteens buitenmuur isoleren
Online hulpverlening bij psychische problemen.
Blog Groepssessies Nieuws Ervaringen van lotgenoten. Naast anoniem en online hulpverlening bij psychische problemen kun je op deze website meer nuttige onderwerpen vinden. Hieronder kun je zien wat er nog meer te vinden is op deze website op het gebied van psychische problemen. Je hebt via deze website de mogelijkheid om blogberichten te lezen van onze hulpverleners. In deze blogberichten wordt informatie geboden over psychische problemen. Wij willen je vooral ook uitnodigen, om via deze blog, jouw ervaringen met deze onderwerpen met de hulpverleners te delen. Wanneer je de blogberichten wilt lezen klik je hier. Via deze website kun je online via internet met elkaar praten chatten in een groep over een thema online groepssessies.
kassasysteem

Contacteer ons