Resultaten voor chatten over liefde

chatten over liefde
Praten online.
op welk gebied dan ook, hier vind je veel info, forum en kun je chatten met een deskundige. problems in the family. als je vader, moeder, broer, zus psychische problemen heeft. info, tips, emailcontact, het is er allemaal! mail of chat met een deskundige als je een psychisch zieke ouder hebt! forum, chatbox en meer voor jongeren met vader, moeder, broer, zus die verslaafd is of psychisch ziek. op de homepage kun je meteen klikken voor een adres bij jou in de buurt, als je hulp zoekt in geval van huiselijk geweld bij jou thuis. je krijgt dan namen van instellingen. website speciaal bedoeld voor jongeren van 12 tot 25 jaar die zijn blootgesteld aan geweld. voor jongeren met ouders met een alcoholprobleem: voorlichting, forum, chat en mailcontact met een deskundige. Platform voor jongeren met gescheiden ouders. Informatie over geadopteerd zijn en een platform voor het uitwisselen van ervaringen. heel veel informatie voor jongeren met psychische problemen. site met allemaal nuttige links op een rijtje gezet. Deskundige, persoonlijke en betrouwbare antwoorden via mail op alle vragen van jongeren over lichaam, gevoel, seks en liefde, drank en drugs.
Autolening

Je vindt er informatie en antwoorden op vragen over seks, anticonceptie, zwangerschap, SOAs, het lichaam, liefde Je, vindt er ook een overzicht van organisaties die hulp bieden. Awel luistert naar alle kinderen en jongeren met een vraag, een verhaal en/of een probleem. Je kan anoniem contact opnemen over alles wat je bezighoudt. Via het telefoonnummer 102 kan je bellen. Je kan ook mailen of chatten met een vrijwilliger.
leningen samenvoegen
Dé 36 vragen die liefde en intimiteit stimuleren wetenschap De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Ooit was Valentijn vieren niet cool, maar die waanzin is gelukkig voorbij. 36 vragen beantwoorden en verliefd worden? Zo" makkelijk is het nu ook weer niet." Popsongs houden van onbeantwoorde liefde. Waarom verliefdheid je leven kan verzieken. Lees meer over.
studentenjob
Sensoor Chat.
De onderstaande regels zijn bedoeld om de communicatie tijdens de chat zo goed mogelijk te laten verlopen. Communiceer respectvol dus doe geen racistische uitspraken; ga niet schelden, gebruik geen schunnig taalgebruik etc. Gebruik tijdens het chatten niet onnodig hoofdletters. Dat leest storend en komt over als schreeuwen.
Chatten met hulpverleners over liefdesproblemen Psycholoog.net.
Jongeren kunnen op www.hulpmix.nl chatten met hulpverleners over problemen in de liefde. Hier zitten hulpverleners klaar om te luisteren en om advies te geven aan jongeren die juist niet gelukkig zijn in de liefde. De hulp is gratis en anoniem.
Chatten over seks, de liefde en relaties Scholieren.com.
Chatten over seks, de liefde en relaties. Chatten over seks, de liefde en relaties. Het is september. Dat betekent dat de zomervakantie nu echt voorbij is, maar het betekent ook de start van een nieuw seizoen Sense chats. Anna en Jan van Sense.info beantwoorden elke maand al jouw seks en liefdesvragen.
Chat Met Vreemden Anonieme Chats, Flirts Dates.
Op deze manier krijg je ook een inzicht hoe de wereld er aan toe gaat aan de andere kant van deze aardbol. Door online te chatten kan je vriendschappen aangaan met mensen van over de hele wereld. Iets dat normaliter natuurlijk een utopie is.
Chat 13-18.
Je kunt chatten met een volwassen vrijwilliger van De Kindertelefoon of met een leeftijdsgenoot. Je kunt met ons chatten zonder dat je je naam vertelt. Je chat vertrouwelijk met ons. Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen. Meer over privacy vind je hier.

Contacteer ons