Resultaten voor chatten

chatten
Chatten communicatie Wikipedia.
Chatten van het Engelse to chat: kletsen, praten is het voeren van een gesprek door het over en weer typen van tekst tussen twee of meer gebruikers van computers. De verbinding loopt via internet. 4 Chatten door bedrijven. 5 Software of protocol.
registratie
Chatbox.
Indien het daar té druk is, kan u verder rustiger chatten op Chatbox 2. 65-plussers die niet kunnen volgen of met oudere leeftijdsgenoten willen praten, kunnen de 65-plus" chatbox" nemen. Verder hebben we ook nog de SeniorenNet Trivia" boxen, dit is een spelletje waar je alleen of met anderen kan spelen, niét chatten.
apple hulp
Chatten met de zelfmoordlijn Weliswaar.
We" schrokken er eigenlijk wel van dat de drempel om te chatten met de Zelfmoordlijn voor veel jongeren zo hoog ligt, aldus Pauwels. Daarom" lanceren we een animatiefilmpje dat jongeren informeert over de werking van de chat om zo de ervaren drempels zoveel mogelijk weg te werken.
hoe kom ik hoger in google
Tools om écht veilig te chatten Internet iHLN HLN.
Tools om écht veilig te chatten. 23 augustus 2016. Deel via Facebook 0 Tweet. Internet Sinds de Snowden-onthullingen zijn er veel programma's' verschenen die claimen veilige communicatie te garanderen. Aangezien dat soort claims meteen al alarmbellen moeten doen afgaan, zetten we een aantal tools op een rijtje die je communicatie écht van begin tot eind versleutelen.
overspel
GRATIS Gratis chatten.
Waar kan je gratis chatten? Webchat is één van de grootste chatsites van België. Om te kunnen chatten moet je je wel even registreren. Via de zoekfunctie kun je zoeken op geslacht, leeftijd, plaats en profielfoto om zo gemakkelijk iemand te vinden die aan je wensen voldoet.
live
Chatten Holebifoon.
Je chat met een vrijwilliger die speciaal opgeleid werd om naar je verhaal te luisteren. Onze vrijwilligers chatten met jou in anonimiteit en vertrouwen. Wanneer kan ik chatten? Je kan chatten op maandag, woensdag en donderdag vanaf 18u30 tot 21u30 niet op feestdagen.
make your own website free
Chatten met Awel Awel.
Veel jongeren proberen te chatten via awel, waardoor het heel vaak bezet is. Je kan steeds proberen om onmiddellijk om 18u al op de chat te staan, zo kan het je misschien lukken. gepost door Trouwe Mus 1 maand geleden.
live
Gratis Belgische chatbox chat, kom snel veilig chatten!
Tjat.be is een chatbox waar je in verschillende kamers gezamenlijk kan chatten, maar er is voor iedereen ook een prive 1-op-1 chat. Er zijn chat kamers voor jongeren en volwassenen. Je kan foto's' en Youtube links delen in de chatbox chat en de chatbox werkt op PC, mobiel en tablet zodat je altijd en overal kan chatten!
mobiel
Chat OverKop.
De chat is nu geopend tot 22u. Geef de woorden op waarnaar u wilt zoeken. Deel jouw verhaal. Elke dag, met uitzondering van zon en feestdagen, kan je tussen 18 uur tot 22 uur chatten met een medewerker van Awel.
registratie
Veiliger Internetdag: Tips voor veilig chatten gezondheid.be.
Met wie mogen ze op die manier communiceren, wanneer, hoe lang. Maak met je kind de afspraak dat ze enkel mogen chatten met mensen die ze ook naast de chat kennen. Overloop regelmatig samen hun contactenlijst op MSN en vraag hen wie die mensen zijn en van waar ze ze kennen.
gratis website maken google

Contacteer ons