Meer resultaten voor chatten anoniem nl

chatten anoniem nl
Chat met Fier Fier.nl.
Als je bent aangemeld, kun je chatten met onze hulpverleners. Je kunt je verhaal delen of vragen stellen. Samen met jou kijken we wat we voor jou kunnen betekenen. Je hebt ook de mogelijkheid om een anoniem account aan te maken.
Blind Getrouwd
Veilige en gratis chatbox zonder registratie, kom chatten op de chat! Tjat.nl.
Je blijft dus altijd anoniem bij Tjat.nl chat. Chatten op de Tjat.nl chatbox chat is altijd gratis. Zowel als gast en als lid kan je prive chatten met alle andere chatters met of zonder profiel. Door registratie word je lid.
dela
Anoniem chatten met nieuwe Facebook app Tech Telegraaf.nl.
Nieuws / Tech. Anoniem chatten met nieuwe Facebook app. Door door onze redactie. 2014 in TECH. Kopieer naar clipboard. Facebook heeft de nieuwe app Rooms gelanceerd die iedereen de mogelijkheid biedt een chatroom te beginnen over een specifiek onderwerp. Via qr-codes kunnen anderen uitgenodigd worden om deel te nemen.
SEO
Ouders kunnen chatten met GGD regio Utrecht Utrecht.
Naast de al bestaande informatiekanalen zoals een inloopspreekuur, telefonisch spreekuur, email en app wil de GGD regio Utrecht beter aansluiten bij de wensen van ouders en kinderen. De chat is anoniem en daarmee laagdrempelig in gebruik. Ouders kunnen op de chat terecht voor bijvoorbeeld vragen over voeding, vaccinaties, slaapproblemen en driftbuien, maar ook over de ontwikkeling van hun kind en de schoolkeuze. De chat is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via www.ggdru.nl/chatten. Bij de JGZ ouderchat een samenwerking tussen GGD Amsterdam en GGD regio Utrecht chatten jeugdverpleegkundigen uit beide regios zij aan zij met ouders uit zowel regio Amsterdam als regio Utrecht.
lening
rencontres gratuits femmes Rencontres Gratuite chat sites nederland.
WAT U OOK DOET, HET BEGINT MET. Als slachtoffer of getuige van seksuele intimidatie of seksueel misbruik, kunt u met uw verhaal en vragen anoniem terecht bij de Hulplijn van Slachtofferhulp Nederland. Overzicht van wbeijaard. Het Freule Huuske, 6 p huis in Nes. Fostaland, 6 p huis in Ballum aan de duinen. Wieke, 6 p huis met sauna in de duinen tussen Nes en Buren. Amelander Paradijs 224, p appartement, begane grond, aan de binnentuin. Chatten op Kletsen.com is gratis chatten met vreemden.
wimperlift
onlineconsultatie.nl chat hulp, online psycholoog, anoniem chatten.
Toen ik hoorde van Online Consultatie en het platform heb ik mij direct aangemeld. Ik vind het een zeer goed initiatief. De drempel is zeer laag, het werkt eenvoudig en het is niet duur. Wat is dit een goed initiatief!
linking
Bij wie kun je je verhaal kwijt, wie kan je helpen? Wat kun je zelf doen? Omgaan met depressie.
Voor een luisterend oor en een goed gesprek kunt u anoniem, dag en nacht en alle dagen van het jaar bij Sensoor terecht via 0900-0767 005, per minuut of via diverse lokale nummers die op de website staan vermeld. Chatten en mailen gaat via de website van Sensoor website van Sensoor.
pizzakraam
Chat met Zelfmoordlijn 1813 Zelfmoord 1813.
Neem dan eens een kijkje op het forum van de Zelfmoordlijn. Om topics te lezen en zelf te reageren of berichten te posten, moet je wel een anoniem account aanmaken. Het kan zijn dat een gesprek door een technische storing vroegtijdig wordt verbroken. Het internet is niet altijd even stabiel. Indien dit gebeurt, meld je dan opnieuw aan met dezelfde nickname. Let er op dat je de verschillende pop-upvensters niet sluit tijdens het gesprek. Indien je dit wel doet, wordt de chatsessie onderbroken. Het kan gebeuren dat ons chatprogramma door je computer geblokkeerd wordt. Dit komt door de antivirusprogramma's' of de firewall die jouw computer beschermen. Je zal ze in dat geval eerst tijdelijk moeten uitschakelen. Vergeet niet om ze na de chatsessie opnieuw in te schakelen. Bij de chat van de Zelfmoordlijn focussen we voornamelijk op de zelfdodingsgedachten die je ervaart. Indien je niet concreet denkt aan zelfdoding, maar wel graag wil praten over je gevoelens, zijn er verschillende andere chatdiensten die je te woord kunnen staan. Bij Tele-Onthaal kan iedereen terecht met vragen en problemen. Hier kan je elke dag chatten vanaf 18u tot 23u.
LED Paneel
De Live Chat voor online zorg Direct contact met uw websitebezoekers.
Chat De professional van morgen traint vandaag al in Belgiƫ met de praktijk van online zorg. Chat Chat met de dokter: het RIVM informeert jongeren over prik tegen meningokokkenziekte. Chat Chatten bij De Luisterlijn: Echt geholpen met de aandacht van mens tot mens.
stroopwafels
Sensoor chat Sensoor Digitale Sociale Kaart Nederland.
Soorten diensten of activiteiten.: Sensoor is 24 uur per dag, 7 dagen en nachten per week bereikbaar voor een gesprek. Je kan bellen 0900 0767, chatten www.sensoor.nl of e-mailen hulp@sensoor.nl. Sensoor is anoniem en vertrouwelijk. Sensoor Telefonische Hulpdienst. Telefoonnummer: 0900-0767 5 eurocent per minuut.
lenen persoonlijke lening

Contacteer ons